KIFA

Munkáink

KERTI FAHÁZ

Egyedi kerti faház a megrendelő igényei szerint! A faházakat ügyfeleink szükségleteinek megfelelően egyedileg alakítjuk ki. Legyen szó a méretekről (alapterület), a padozat készítéséről vagy akár a terasz kialakításáról

I. osztályú osztrák A/B minőségű fózolt hajópadló

A kerti faházak anyaga I. osztályú osztrák A/B minőségű fózolt hajópadló. Sarok kötései megfelelő stabilitást biztosítják. A boronafalas faházak szálanyagokban kerülnek leszállításra és a helyszíni összeszereléskor tökéletes illeszkedéssel épülnek egymásra a sarkok megerősítésével. A falak vastagsága és az esztétikus külső miatt jelenleg ez a legnépszerűbb faház kivitelezési mód. Összeszerelésük után szükség szerint szigetelhetők.

Minőségi famunkák garanciával
kifa faház

Bitumenzsindelyes tetőburkolat bádog megerősítéssel

A piacon megszokott kátránypapír helyett nálunk alap esetben is bitumenzsindelyes tetőburkolatot kapnak a faházak. Könnyű, esztétikus, ezenkívül víz, por és légzáró. A tetőket minden esetben bádoggal látjuk el, melynek köszönhetően a tető élettartama jelentősen megnövekszik.

Felületkezelés

A felületkezelés egy ipari felületkezelő anyaggal történik, mely magában tartalmazza a gomba és rovarölő adalékot is. A felületkezelő anyagaink egészségre ártalmatlanok, ezáltal a babaházakon is alkalmazhatók.

kifa faház

Egyedi kerti faház készítése

Standard méretű faházaink mellett vállaljuk egyedi méretű kerti faházak, tárolók elkészítését is! Hazai gyártó garanciával!

faház műszaki adatok

A kifa kerti faház műszaki adatai

kifa faház

A kerti faház anyaga

A faházak anyaga 19 mm vastag hajópadló. A sarok 7×4,5 cm-es staflival merevítve. Kívülről kétszer, belülről egyszer felület kezelve. A felületkezelő anyagok tartalmazzák a gomba és kártevők elleni védelmet. A felületkezelés nagynyomáson szórópisztollyal történik. Választható színek: mahagóni, tölgy, dió, cseresznye, szürke-fehér.

A tető

A tető 10 mm vastag OSB – igény szerint 19 mm vastag hajópadlóval készül. Egyszínű tetőszigetelő kátránnyal fedve. Szalufák 7×4,5 cm-es anyagból. A tető szélei csepegtető és oromdeszka bádoggal ellátva, igény szerint csatornázva. Kátránylemez választható színek: piros, barna, szürke.

kifa faház
kifa faház

Az ajtó

Az ajtó kérhető egyszárnyú (90×190 cm) illetve kétszárnyú (120×190 cm) változatban, ablakkal vagy teljesen zártan. Az ajtó a hozzátartozó lakatolható tolózárral kerül beépítésre, üveg nélkül. Igény esetén polikarbonáttal ellátva.

Az ablak

Az ablak egy 60×60 cm-es bukó vagy nyíló ablak, mely szintén üveg nélkül kerül beépítésre. Igény esetén polikarbonáttal ellátva.

kifa faház
faház műszaki adatok

További kerti faház jellemzők

kifa faház

A kerti faházak minden esetben padlózat nélkül készülnek, de igény szerint kérhető hozzá.

Kérhető a faházhoz akár fatároló rész, mely tetszőlegesen elhelyezhető jobb illetve baloldalon.

További extraként kérhető a faház tetőkilógással 70 centiméterig alátámasztás nélkül e feletti méret esetén elől két oszloppal kerül megtámasztásra.

kifa faház
kerti faház
árak

Kerti faház áraink

Standard méretű faházaink alapára

faház összeállítás

Kerti faház összeállításának folyamata

Tekintse meg hogyan állítjuk össze a kerti faházat:

Online Árajánlat

Kérje egyedi, személyre szabott árajánlatunkat most!

Segítünk gyönyörű famunkák elkészítésében

2007-2024 © Minden jog fenntartva.