KIFA

Munkáink

KIFA KERT

Itt a tavasz irány a kert! Szépítése velünk kertjét, udvarát különleges virágládákkal magas ágyásokkal, vagy egy praktikus, vízálló kerti tároló dobozzal.

Itt a tavasz irány a kert!

Szépítése velünk kertjét, udvarát különleges virágládákkal magas ágyásokkal! Készletről azonnal! Amennyiben egyedi elképzelése van az sem baj!

Elkészítjük, becsomagoljuk és a futár már is viszi! Kérheti natúr vagy festett kivitelben! Álmodja meg mi valóra váltjuk!

Lapra szerelt állapotban is rendelheti, melyet futárszolgálattal eljuttatjuk Önnek! Nem kell sokat bajlódni az összeállítással, egyszerűbb mint egy ikeás bútor! 😁

Az összeállításhoz szükséges csavarhúzó is a csomag része, hogy a kereséssel se veszítsen időt! Hiszen tudjuk, hogy minden perc számít ilyenkor!

virágláda, magas ágyás, tároló

Kerti tároló doboz

Kisebb kertekben ajánlott kertészeti eszközök tárolására. Vízálló teteje gondoskodik az benne tárolt dolgok biztonságos tárolásáról egyben padként illetve napozóágyként is funkcionálhat.

Ne tévesszük össze a barkács áruházakban kapható műanyag tároló dobozokkal, melyek az uv sugárzás hatására deformálódnak, megfakulnak, és néhány év alatt tönkre mennek.

Igény szerint lapra szerelt állapotban futárszolgálattal a helyszínre tudjuk juttatni! Nem kell más az összeszereléshez mint egy kis kreativitás és egy csavarhúzó!

Kert tervezésben netán kertépítésben van?

Szeretne egy kiváló minőségű hangulatos szerszám tárolót, kerti faházat, de nem szeretne foglalkozni a nagy áruházak silány minőségű termékeivel, amit kiszállítás után Önnek kell összeszerelni?

Akkor itt az ideje kapcsolatba lépni velünk! Csapatunk vállalja standard és egyedi méretű faházak gyártását, helyszíni szerelését az egész ország területén! Hazai gyártó garanciával!

Önnek nincs más dolga mint megrendelni a kívánt faházat, mi 5 munkanap alatt kiszállítjuk és telepítjük.

kifa faház

Egyedi kerti faház készítése

Standard méretű faházaink mellett vállaljuk egyedi méretű kerti faházak, tárolók elkészítését is! Hazai gyártó garanciával!

Online Árajánlat

Kérje egyedi, személyre szabott árajánlatunkat most!

Segítünk gyönyörű famunkák elkészítésében

2007-2024 © Minden jog fenntartva.